Обилазак и уређење стазе на Бешњаји - ПЕК Гора

Обилазак и уређење стазе на Бешњаји

0

У недељу 06.03.2016.г. планирамо обилазак стазе на Бешњаји до кањона Вољевице, како би осмотрили и испланирали акцију за младе, која ће се одржати 20.03.2015.г. истом трасом.
Уједно ћемо искористити обилазак како би направили детаљан план постављања нових путоказа и маркирања стазе.

001

План је да кренемо на стазу од Воденице у Букоровцу и крећемо се стазом ка раскрсници код кестенове шуме, а затим ка кањону Вољевице, одакле ћемо се попети до порушеног дечијег одмаралишта на Бешњаји. Одатле се крећемо ка Ђуриној чесми, па према Врлетници одакле се спуштамо у наш дом.

Дужина стазе: 14км

Висинска разлика: +702м, -664м

Превоз: Скуп учесника акције у 06:45 на аутобуском стајалишту код Ћифтине ћуприје. Користићемо градски превоз, линију 601 која полази за Букоровац у 07:00 часова од Ћуфтине ћуприје.

Поваратак из Букоровца истом линијом у 15:45 часова.

Могуће је да ученици користе и сопствени превоз до школе у Букоровцу, али у том случају ће морати да пређу додатних 3км по асфалту од школе до воденице.

недељни ред вожње за линију 601

недељни ред вожње за линију 601

Позивамо све чланове, пријатеље и заинтересоване учеснике уколико имају нешто старог употребљивог посуђа код својих кућа, које им не треба, да донирају за потребе нашег планинарског дома. Посуђе можете донети на неком од наредних састанака или на саму акцију.

Организатор: Андреј Ивошев  тел: 064/8540-330

Share.

Leave A Reply