Потврђена доминација на Рајцу - ПЕК Гора

Потврђена доминација на Рајцу

0

У недељу 25.09.2016. године у оквиру планинарске манифестације Дани чистих планина, у организацији ПД Победа из Београда, на простору Рајца и Равне Горе, одржано је и 6. коло Трекинг лиге Србије (ТЛС) 2016, на којем је екипа ПЕК Гора потврдила прво место у генералном пласману клубова и освојила пехар за најбољу екипу кола.

14434811

И овог пута такмичење је организовано на три стазе у дужинама од 15,7км – 580м успона; 22,8 км – 940м успона и 31,8 км  – 1100м успона. Екипу ПЕК Гора чинило је осам такмичара и сви су се определили и успешно савладали најдужу стазу од 31,8 км.

plasman_rajac

Појединачни резултати 6. кола. Систем бодовања је такав да свака стаза, у зависности од њене дужине носи одређен број бодова, а додатни бодови се добијају за остварени пласман.

Најбоља такмичарка у женској конкуренцији, на најдужој стази, била је наша Оливера Милић освојивши тако трећу златну медаљу у овом такмичењу, а Марија Нешић Чупка која је водећа у генералном пласману ТЛС у женској конкуренцији, освојила је треће место и бронзану медаљу.

ПЕК Гора, након овог кола, чврсто држи прву позицију у генералном пласману клубова, са укупно освојених 2324 бодова, а следе је клубови Букуља Аранђеловац са 1998 бодова и Озрен Сокобања са 1971 бод.

plasman_klubovi

Генерални пласман клубова након одржаних 6 кола. Систем бодовања је такав да се рачунају бодови пет најбоље пласираних такмичара, у генералном пласману, из сваког клуба посебно.

Седмо и последње коло ТЛС одржаће се 16. октобра на Грзи у организацији прошлогодишњих победника Јаворак из Параћина.


Линкови:

Share.

Leave A Reply