Прослава 10 година рада клуба

0

Планинарско – еколошки клуб „Гора“ Крагујевац 26. новембра 2017. године слави јубиларну, десету годину од оснивања. Као и свих претходних и ове године наш Клуб ће наведеног датума традиционално обележити – прославити свој рођендан одржвањем свечане седнице у сали Скупштине Града Крагујевца, са почетком у 18.00 сати, на којој ће бити презентовани резултати и активности чланова Клуба у области планинарства и заштите животне средине у протеклој и претходних година. Свечаној седници ће поред чланова клуба присуствовати и пријатељи – представници више планинарских друштвава и клубова из Србије, представници удружења грађана, институција и организација, са којима је наш клуб остварио успешну сарадњу, те предузетници, који су помагали и помажу рад нашег клуба.

Након свечане седнице у Свечаној сали Града Крагујевца биће приређен краћи коктел парти, на ком ћемо са гостима наставити дружење.

Исте вечери, почев од 20.00 сати, у ресторану „Кварт“ у Крагујевцу Планинарско – еколошки клуб „Гора“ наставља прославу Дана клуба уз вечеру и музику. Мени: хладно предјело, месо са роштиља, отворен шанк. Цена вечере је 1600,00 динара.

Поред наведених активности јубиларну десту годину свог постојања клуб ће обележити и организовањем изложбе фотографија са планинарских акција које су изведене у организацији клуба током једне деценије. Изложба фотографија ће бити постављена у главном холу Шопинг центра „Крагујевац Плаза“, у периоду од 18 до 24. новембра 2017. године.

Пријаве са уплатом за прославу у ресторану се примају на састанку клуба (Прва крагујевачка гимназија“, средом, почев од 20.00 сати, најкасније до 22. новембра 2017. године).

Управа Клуба!

Share.

Leave A Reply