Обавештење - Прослава Дана Клуба - ПЕК Гора

Обавештење – Прослава Дана Клуба

0

Планинарско – еколошки клуб „Гора“ – Крагујевац, дана 26. новембра 2018. године слави једанаесту годину од оснивања. Као свих претходних тако и ове године наш Клуб ће наведеног датума традиционално обележити – прославити свој рођендан одржвањем свечане седнице у сали Скупштине Града Крагујевца, са почетком у 18.00 сати, на којој ће бити презентовани резултати и активности чланова Клуба у области планинарства и заштите животне средине у протеклој години. Свечаној седници ће поред чланова клуба присуствовати и пријатељи – представници више планинарских друштвава и клубова из Србије, представници удружења грађана, институција и организација, са којима је наш клуб остварио успешну сарадњу, те предузетници, који су помагали и помажу рад нашег клуба.

Исте вечери, почев од 20.00 сати, у ресторану „Језеро“ у Крагујевцу Планинарско еколошки клуб „Гора“ наставља прославу Дана клуба уз вечеру и музику. Мени: месо са роштиља, салата, лепиња. Цена вечере је 500 динара. Пиће свако наручује по жељи. Пиће је обезбећено по сниженој цени од 10 %.

Пријаве са уплатом за прославу у ресторану се примају на састанку клуба у Првој крагујевачкој гимназији, средом, почев од 20.00 сати, најкасније до 21. новембра 2018. године, или секретару клуба, Анђелки Велисављевић, контакт телефон 061/218-33-75

Управа Клуба

Share.

Leave A Reply