Прослава Дана клуба - ПЕК Гора

Прослава Дана клуба

0

Планинарско – еколошки клуб „Гора“ – Крагујевац, 26. новембра 2019. године обележава дванаесту годину од оснивања. Као свих претходних тако и ове године наш Клуб ће наведеног датума традиционално обележити – прославити свој рођендан одржавањем свечане седнице у сали спомен парка „Крагујевачки октобар“, са почетком у 19.00 сати, на којој ће бити презентовани резултати и активности чланова Клуба у области планинарства у протеклој години. Свечаној седници ће поред чланова клуба присуствовати и пријатељи – представници више планинарских друштава и клубова из Србије, представници удружења грађана, институција и организација, са којима је наш клуб остварио успешну сарадњу, те предузетници, који су помагали и помажу рад нашег клуба.

Исте вечери, почев од 21.00 сат, у ресторану „Градски кварт“ у Крагујевцу Планинарско еколошки клуб „Гора“ наставља прославу Дана клуба уз вечеру и музику. Мени: шведски сто са отвореним шанком. Цена вечере је 1400 динара.

Пријаве са уплатом за прославу у ресторану се примају на састанку клуба у Првој крагујевачкој гимназији, средом, од 20.00 сати, најкасније до 21. новембра 2019. године, или секретару клуба, Оливери Марчетић, контакт телефон 066/340189

Управа Клуба

Share.

Leave A Reply