Државно првенство у планинском трчању - Небеска трка на планини Старица 2019 - ПЕК Гора

Државно првенство у планинском трчању – Небеска трка на планини Старица 2019

0
04.08.2019. тим ПЕК Горе из Крагујевца је учествовао на другој трци “Небеска трка Мајданпек” у оквиру државног првенства у планинском трчању у организацији ПД „Старица“ из Мајданпека под покровитељством ПСС-а и комисије за планинско трчање.
Трка је одржана на подручју планине Старица и делом у националном парку Ђердап.
У овој трци је учествовало преко 60 такмичара из Србије.
Тим ПЕК Горе је остварио следеће резултате:
Снежана Ђурић, наставља низ одличних резултата у првенству планинског трчања, као једна од главних кандидаткиња за титулу државне шампионке.
Андрија Ђорђевић је маестрално завршио своју другу трку у првенству на 13. месту и обезбедио тиму значајне бодове у трци за титулу екипног државног шампиона.
Марко Јовановић је буквално из треће смене без трунке сна и одмора преузео на себе велики терет и притом возио више од 300 км у оба правца и успео да заврши трку као 15. Капа доле за тајфуна из Баточине !
Лазар Беловуковић је пружио свој скромни допринос тиму заузевши 26. место у пласману мушкараца.
Влада Благојевић је стоички поднео висове Старице и уживао у прелепој природи Тимочког краја и завршио трку на 35. месту.
Екипно тим ПЕК Горе је заузео 3. место !
Хвала организатору на гостопримству и одличној организацији, хвала свим такмичарима.
Наредна трка у оквиру државног првенства планинског трчања ће се одржати 1. септембра у селу Липовац покрај Алексинца у организацији ПК „Брђанка“ из Алексинца.
Видимо се !!!

Пратите нас …

Share.

Leave A Reply