Трекинг лига Србије 2019 3. коло “Озрен” - ПЕК Гора

Трекинг лига Србије 2019 3. коло “Озрен”

0
3. коло Трекинг лиге Србије одржано на подручју планина Озрен и Девица са чијих предивних врхова Лесковик и Оштра чука се пружа поглед на околне планине Јастребац и Стару планину, предела изузетних природних лепота Лептерије, Сокограда, Озренских ливада, у организацији ПД Озрен из Сокобање, под покровитељством ПСС-а, је иза нас.
Трекинг тим ПЕК Горе је и овог пута узео учешће на једној од најзахтевнијих али и најатрактивнијих стаза у трекинг лиги Србије и забележио завидне резултате упркос бројним повредама као и обавезама које су спречиле знатан део екипе да се одазове позиву.
Опис стаза:
Мала стаза: дужина 14,6км, успон 780м; максимална и минимална висина – 709м, 320м; временски лимит – 5 сати; број бодова 38.,
Средња стаза: дужина 26,6км, успон 1250м; максимална и минимална висина –860м, 320м; временски лимит – 7 сати и 45 мин; број бодова 65.,
Велика стаза: дужина 36км, успон 1810м ;максимална и минимална висина – 1174м, 320м; временски лимит – 9сати ; број бодова 90.
Млади јуниор Урош Максимовић на свом првом учешћу у ТЛС је остварио невероватан резултат и освојио прво место у категорији јуниора на малој стази и искористио бих ову прилику да му честитам и пожелим добродошлицу у тим !
Снежана Ђурић, наш Шампион је протутњала преко Сокограда и Лептерије до циља и заузела прво место у конкуренцији сениорки на малој стази.
Биљана Костић наш главни кандидат за освајање титуле шампионке у ТЛС ове сезоне је заузела прво место у конкуренцији сениорки на средњој стази.
Ивана Ценерић која је видно подигла форму ове сезоне је заузела друго место у конкуренцији сениорки на великој стази.
Нашем Марку Јовановићу подијум је измакао за неких 30 секунди посто је у драматичној завршници са нашим пријатељем из Крушевца Бобаном Лукићем ипак заузео одлично четврто место и донео вредне бодове мушкој екипи тима.
Драган Максимовић нас будући ветеран али ништа мање способан тркач бележи стандардно добре резултате и заузео је 13. место у конкуренцији сениора на великој стази.
Андрија Ђорђевић, велики борац и добар пријатељ је упркос недавној операцији смогао снаге и заузео 26. место у конкуренцији сениора на великој стази.
Ђурђе Атанацковић који је знатно подигао форму и Лазар Беловуковић су успешно завршили велику стазу.
Татјана Марковић Максимовић и Милош Новаковић су успешно завршили средњу стазу.
Немања Рашковић је и поред 4 недеље војне обуке скупио снаге и успешно завршио малу стазу освојивши 3. место у конкуренцији сениора.
Марија Павловић је заузела 6. место у конкуренцији сениорки на малој стази.
Ђурић Душан је успесно завршио малу стазу.
3. место екипно мушкарци на 3. коло ТЛС Сокобања.
Хвала свима на великом залагању и борби !
Такође хвала свим пешацима који су нас здушно бодрили у пружали подршку на стази и ван ње.
Честитам нашим пријатељима из Ниша, Београда и Крушевца на оствареном великом успеху у 3. колу .
Следеће коло ТЛС се одржава на планини Јастребац у организацији ПД „Јастребац“ из Крушевца 18.05.2019.
Видимо се!!!

Пратите нас …

Share.

Leave A Reply