Каблар за децу и родитеље - ПЕК Гора

Каблар за децу и родитеље

0

У недељу 06.09.2020.г. ПЕК Гора организује промотивну планинарску акцију за децу, родитеље и све остале чланове ПЕК ”Гора” Крагујевац – успон на Каблар.

Због актуелне епидемиолошке ситуације, превоз на акцију обавиће се сопственим аутомобилима. Учесници су дужни да поштују прописану физичку дистанцу током целокупног трајања акције.

Скуп учесника акције биће на паркингу испред ресторана „Дом“ у Овчар Бањи.

Полазак на пешачење планиран је у 09:00 часова.  Учесници су у обавези да до тог времена пристигну на наведено место и припреме се за пешачење.
На Каблар ћемо се попети стазом бр. 4, а до врха нам је потребно око 3 сата хода са успутним паузама.

Потребна опрема:

Ранац, удобна обућа за дуготрајно пешачење у природи, заштита од кише, заштита од сунца, ветровка.

Исхрана из ранца (сендвичи, суво воће, воће…), понети довољну количину воде (мин 1 л).

Пријаве за акцију код Тијане Костадиновић 062 883 2361

Водич на стази:

Андреј Ивошев МБ 560 – оперативни тренер планинарства.

Водич задржава право измене трасе, прекида акције или одустајања од акције у случају неповољних временских и других услова на терену, као и неприхватање оних учесника за које сматра да нису физички спремни и опремљени за ову акцију. Сви учесници акције учествују на сопствену одговорност и морају се придржавати „Правилника о безбедности и одговорности у извођењу планинарских активности“ ПСС , “Правила понашања планинара” и усмених упутстава организатора и водича на акцији.

Напомена :

Наведене активности спроводе се у потпуности у складу са против епидемијским мерама прописаним од стране Министарства омладине и спорта.
Организација превоза је у оквирима препорука Института за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“.

Share.

Leave A Reply